Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

måndag 31 augusti 2009

Närbilder är kul, men lite slibbiga ibland.

Det är kul att försöka gå riktigt nära när vid fotografering, tycker jag. Ibland kan man få STORA chocken när man klipper och förstorar i Datorn. Denna bilden var jag inte riktigt berädd på att få detta utseendet på.

Är du modig kan du klicka på bilden så blir den ÄNNU STÖRRE!!!


Två olika stor flugor var det t.o.m. på blomman.
Här ser man vilken stor skilnad det är på de olika arterna.

Så här skall Hemerocallis 'Dan Mahony' se ut, när den slagit ut ordentligt och inte har närgångna besökare, hade jag tänkt att skriva. MEN eftersom det är så gott om blomflugor i år så kom det med en sådan även på denna bildens överkant.


Kommer någon ihåg min mörkbladiga Dahlia som jag visade för några dagar sedan? Nu börjar den öppna sig lite mer.
OCH JA, den blir mörk, riktigt mörk!!! Tänka att man äntligen är ägare till en nästan svart Dahlia som jag har längtat så länge efter. Nu återstår bara det trevliga huvudbryt, ATT finna rätt namn. Inte för att det är viktigt att veta men vore ändå roligt för den är UNDERBAR!!!
Karin //6 kommentarer:

Mia sa...

Den dahlian är verkligen en skönhet!!!

Lenas trädgård sa...

Ja verkligen vacker! Dahlior är eg. inte min favoritblomma visserligen, men denna skönhet kan jag inte motstå...Liljor gillar du ser jag på din blogg. Vad mycket vackert att titta på! Så många sorter du har! Jag tror att jag har 5 sorter - de är vackra, men absolut inte ovanliga, som jag förstår att de sorter du har är.
Trevligt att titta in hos dej!

Hannele på Hisingen sa...

Härligt svart, lite oväntat besök.

grandma sa...

Din dahlia heter Arabien Night.Tror jag !

Anonym sa...

Jag tror det är Karma Choc. Har samma och tycker den är precis likadan!

Sue sa...

I forgot to say on my last comment that I clicked to enlarge the photo of your flower bed. It's full and lush! I love it! These blooms are beautiful, as well.