Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 30 augusti 2009

Hepatica transsilvanica 'Buis' : Ungersk Blåsippa blommar 2009-08-301975-08-30 träffade jag min älskade Stellan första gången, det var kärlek vid första ögonkastet. Snacka om att blixten kan slå ner och förblinda allt omkring en. HONOM skall jag ha och också haft sedan dess.

IDAG = 34 år senare hittar jag en blommande blåsippa i trädgården. Hepatica transsilvanica 'Buis' : Ungersk Blåsippa Det är alltså VÅR dag idag och VÅR i trädgården. Trevligare present kunde vi inte fått.

Träden har börjat förbereda sig för en antågande vinter men inte alla perenner tydligen. Aldrig sett något liknande förut, troligtvis kommer jag heller aldrig att få uppleva det igen.
Nu skall vi bara titta färdigt på Finnkampen och sedan återigen njuta lite av VÅREN i vår trädgård.

Tiden är ur led men det gör ingenting. Årstider är inte så noga. Låt blommorna blomma, när de vill och njut av stunden när den kommer.

Karin //

2 kommentarer:

Thorins Trädgård sa...

Mycket mystiskt och mycket trevligt med blommande vårblomma!

Grattis till er dag.

Marit

Mia sa...

Efter en så regning sommar tyckte kanske blåsippan också att det är vår igen nu som solen kommit ;) Gratulerar med dagen :)