Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

måndag 17 augusti 2009

VARNING!!! Akta småknytten när ni stryker

Sorgen är stor här, för en idiotisk olycka som inte borde ha skett.

STOR VARNING!!!

Till alla som har strykbräda som man fäller upp på golvet till lagom arbetshöjd.

Se till att ni monterar fast stödbenet ordentligt, i avsed hållare på undersidan.Jag skulle bara flytta strykbrädan några dm för den stog lite dumt till.
På något oförklarligt sätt rasade den ihop med en faslig kraft och fart (formodligen satt den inte förankrad ordentligt).

Under brädan, befan sig just då mina 2 st 5-veckors kattungar.

Håll ALLA djur och SMÅBARN!!! borta från denna helvetesapparat, (vågar inte tänka på vad som kunde hänt när småbarnen kröp omkring på golvet)
Om ni inte kan motera den ordentligt och verkligen kollar att den sitter stenhårt fast, när ni skall använda den, så den inte kan fälla ihop sig, så släng skiten på tippen!!!

Karin en MYCKET LEDSEN, föredetta kattungeägare //

5 kommentarer:

Ing-Marie sa...

Va lessen jag blir ja också...dom som va så goa . Men alla klämdes väl inte ihjäl ? Vem va det av dom små, honan eller en av hanarna ?
Sluta stryka kläder, använd sköljmedel så blir det inte så skrynkligt om du hänger tvätten på galgar. Så gör jag för strykning är urtrist

Karin SKARA sa...

Det var båda vita pojkarna. VARFÖR skulle de BÅDA vara under just då??? VARFÖR skulle jag flytta på det??? VARFÖR???

Anonym sa...

Beklagar, vad sorgligt och vilken chock för dig.

Mia sa...

Usch, så hemskt. Jag fattar ju att det inte var meningen. Tänk så illa det kan gå ibland. Stackars...

Linda Lunda sa...

STORA tårar härifrån!
MEN detta VAR en OLYCKA!!!
Och sådana kan hända!!!
Linda