Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

torsdag 19 juni 2008

Midsommar är en härlig tid

I rabatterna hittar man hela tiden nya små fröplantor, OM man inte rensar för nitiskt.

Syringa x josiflexa 'Bellicent' sådde jag 1999 och den har nu blommat flera år. Så vacker och lite annorlunda med sina lite hängande blommor.
Ungersk Häng Syren var det enda Svenska namn jag fick, vet EJ om det är det korekta, i SKUD står det: hybridsyren på S. x josiflexa.

.

.

.

.

.

Ät nu inte för mycket köttbullar i helgen, så ni inte orkar med trädgårdsarbetet, som EJ är

arbete utan rekreation för själen.

Nu är slutruschen för att få bort allt otrevligt ogräs, som envisas med att poppa upp överallt.

Det brukar i alla fall här, bli lite lugnare med rensandet och planteringsarbetet kan ta riktig fart.

FÖRSTÅR inte varifrån alla krukor, med vackra växter kommer.

.

TREVLIG MIDSOMMAR

.

1 kommentar:

Ing-Marie sa...

Här har inte ätits en köttbulle men rensningen går inge bra för det.Knotten gör oss tokiga , Leif tvingade sig att rensa rosorna men du skulle sett honom efteråt. Hundratals stora bulor överallt.
Angående din syren så var den fin, men den blommade väl inte nu. Våran som bara heter syringa reflexa blommade för flera veckor sen i två dar när det var som varmast. Ha en bra sommar själv ...vi hörs.