Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 3 oktober 2012

Jag älskar höstens färgprakt

 En underbar tid är det nu i trädgården. Vart jag tittar sprakar det av färg. Mycket gult och orange naturligtvis men även en och annan röd fläck går att se.


Efter semestern fick Stellan för sig att det var dags att göra något åt de stora och små stenblocken vi haft liggande i två år.


Därmed föddes två nya rabatter i backen upp till huset. Det blev många små barrväxter som grävdes ner här men även två Lönnar får sin plats i denna nedre rabatten.



 Mycket gräsmatta har nu försvunnit under ett lager av singel. Kommer inte att sakna den eftersom det var mer: Mossa, klöver, maskrosor, smörblommor m.m. än grässtrån.



Till helgen är det tänkt att vi skall fortsätta på andra sidan vägen. Plastduk på gräset och sedan singel uppepå plus några timmars uppehållsväder är allt som behövs.



Acer negundo 'Kelly's Gold' // Asklönn strålar med sin limegula färg som vanligt. Ett av de bästa köp till trädgården vi gjort, tror jag. 
Skulle inte vara härdig hos oss sa alla 1995 
MEN ännu efter 17 år lever den och frodas relativt bra, trots stora sprickor i stammen. Bättre att testa härdighet med en liten billig planta, än att ge upp i förväg.


Ha en trevlig lillördag
Karin // 
.

5 kommentarer:

renate sa...

Härliga färger i er trädgård.

Alen Trädgård sa...

Oj vad fint det blir Karin! Jag som älskar grus och sten njuter av att se förvandlingen på er uppfart:) Ha det gott/Monne

Bettina Bäck sa...

Kolla, kolla, kolla vad snyggt det blev! Jösses, vilket projekt med vägen och rabatter.

Helens trädgård sa...

Hejsan Karin!
Roligt att du har hittat till min blogg :=)
Du är varmt Välkommen!

Vilka underbara höstfärger du har i din trädgård.
Gillar verkligen det jag ser på bilderna av din trädgård.

Trevlig kväll!

Christina sa...

Vilka härliga höstfärger!/Lila-Christina