Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 16 september 2008

Äntligen HÖST igen

Så då har den underbara HÖSTEN återigen kommit.
Nu börjar en härlig tid med underbara färger och dofter, som bara finns denna tiden på året.

Blir det bara en dag med lite bättre ljus, så skall jag gå min årliga årstidsrunda med kamran, för att fånga allt på bild.

Eftersom min älskade man är förbjuden att gräva upp mer av våra gräsmattor, så blir det att sätta grepen i torvorna på berget.

GRÄVA MÅSTE HAN!!!Inte kan han slösa bort de sista dagarna på semestern med att lata sig inte.
Gräva nya rabatter är det bästa han vet.
.

7 kommentarer:

Linda Lunda sa...

Du är inte klok som längtar efter HÖSTEN!
Efter hösten kommer vintern... ju.. och det vet man ju vad du tycker om den!
Linda

Karin SKARA sa...

LindaLunda: Lev i nuet, en dag i taget. Vintern är ett senare bekymmer.
Karin//

Ing-Marie sa...

Tänk om men kunde va som du Karin. Men jag är nog som Linda, när hösten kommer så infinner sig nått vemodigt ......vill inte, vill inte. Men man måste igenom den för att det ska bli vår igen. Är det början till Japandalen Stellan börjat med ?

Eden sa...

Kan inte du och jag byta man ett tag? Skulle behöva en massa hjälp med grävandet men kära maken är ingen grävare han inte. Hä rär det jag som snor gräsmatta när mannen vänder sig om för en sekund.
Älskar också hösten med allt som hör där till.
Ha det bra
Isabelle
P.S Har du fröer till mig?

Karin SKARA sa...

Ing-Marie: Hösten är underbar så den skall upplevas NUUUU. Den uchliga, långa, tråkiga vintern kommer tids nog. Det får man gruffla om då, INTE NU!!!
Nej det är inte dax för Japangrävningen än, detta är PÅ baksidan av berget under utloppet till damvattnet om du förstår hur jag menar. Vattenslangen syns lite i bakgrunden, för vi har ännu efter 12 år inte hittat något bra sätt att dölja den på.
Karin //

Karin SKARA sa...

Eden: Nu gör du mig förvirrad, mitt minne är urdåligt. Har jag lovat dig fröer så har jag glömt detta, FÖRLÅT. Du får maila vilka du ville ha, så fixar vi det.
Tror nog jag behåller min gubbe ett par år till, några saker fattas ännu, sedan kanske vi kan göra en lite byteshandel, VAD är din gubbe bra på? :o)
Karin //

Eden sa...

Jag mailade dig om att jag var intresserad av fröer från din trädgård. Fick ett svar från dig men du var då ännu inte säker på vilka föer du skulle komma att ha pga det var tidigt på säsongen. Jag erbjöd dig fröer från Kurdistan i byte men sedan hörde jag inget från dig. Vill ju inte tjata vet du :)
Min gube är bra på att spara en massa gräsmatta. Trädgård är han inte intresserad av om det inte har med gräs att göra och mycket raka och ännu smalare rabatter med mycket få växter i. Tror inte att det sist nämnda är något för dig heller :) Ha en trevlig helg =)