Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 14 maj 2013

Öppen Trädgård 19 maj 2013 kl 10-17

Snart dags att öppna trädgården för besökare för första gången 2013. I år deltar vi i Mötesplats Trädgård den 19 maj kl 10-17 är ALLA välkomna att se lite vårblommor hos oss, medtag gärna kaffekorg,
övriga trädgårdar går att finna här
: http://motesplatstradgard.se/13-maj/  

Har du inte fått tag på broschyr kan du kika på denna länken efter de olika trädgårdarna och när de håller öppet:
http://media.motesplatstradgard.se/Broschyr-2013.pdfTyvärr var marssolen inte snäll, nästan alla våra höstljungar dog och 84 barrväxter torkade bort, (i huvudsak granar)   så tyvärr är det många tomma platser i rabbatterna i år.
MEN inget ont som inte har något gott med sig, nu har vi chansen att plantera något nytt. 


Det är en sen och kall vår i år så det finns inte någon överdådig blomning att titta på hos oss MEN många fina vitsippor blommar, vivorna är i knopp och kanske hinner de öppna sig till söndag och träden är i sitt vackraste utspring nu.VARMT VÄLKOMMEN
Karin // 5 kommentarer:

Bettina Bäck sa...

Det är rätt! Mitt i det sura får man se möjligheterna till nya bekantskaper. Ååååå, om jag hade varit i närheten så hade jag verkligen tittat förbi. Hoppas det kommer massor av folk!

Maitie Alfgården sa...

84 som dog? Hjälp! Har ryckt upp 6 och det sved men som du sa nu finns det hål för nytt. Det är bara att öppna börsen och ge si ut på jakt.

Nora sa...

Synd att jag inte bor i närheten - då skulle jag besökt er trädgård som ser så ljuvlig ut! Hoppas ni får en fin dag med många besökare!

Anonym sa...

Hej!
Så tråkigt med den förstörande vår/vintern. Jag undrar om du kommer att gräva om någon dagliljerabatt i år. Väntar med spänning på möjligheten att få några av de jag markerat hos dig.
Ann-Christine i Västerås

Anonym sa...

Hej!
Så tråkigt med den förödande vår/vintern. Här i Mälardalen är det lika förstört o även rododendron har tagit mycket stryk.
Jag undrar om du kommer att gräva om någon dagliljerabatt i år. Väntar med spänning på möjligheten att få några av de jag markerat hos dig.
Ann-Christine i Västerås