Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

måndag 28 september 2009

Danmark 2009 del 2

Så gick färden vidare till Peter Hansen i Gjerlev där tyvärr regnet vräkte ner så det var svårt att fotografera och bildernas kvalitet blev tyvärr inte den bästa.

Många tufablock finns i denna trädgården

Pilligt att få dit växter så de fortsätter att växa

Vacker stenbänk som håller ögonen på besökarna i trädgården

Superhäftiga frökapslar på flugfångaren. Får nog ordna med en våtbädd hemma i trädgården så jag kan odla denna för det var bland det häftigaste jag sett. Bilden ger tyvärr inte plantan rättvisa.

Leif blev överlycklig när han fick en tuss Septemberblommande Corydalis


Häftigt mönster i Höstcyklamenbladen

Peter tycker tydligen om Pippifåglar i alla former. Har tyvärr inte lyckats räkna hur många här finns men många är det.


Danmark må vara platt men gott om småsten fins i vart fall


Vacker Ros önskade oss adjö vid husväggen. Glömde fråga vad den hette men det kanske någon som läser min Blogg kan hjälpa till med.


Tänk på att bilderna går att klicka upp i större storlek och denna Rosen BÖR man verkligen klicka upp för att se hur vacker den är.

Fler bilder går att finna i mitt Picasaalbum
Karin //
.


5 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Häftiga tufaplanteringar och bänken gillade jag enormt mycket. Jättekul att få se trädgården.

Ing-Marie sa...

Börjar nästan fundera om jag va med, du har hittat vinklar och vrår som jag inte sett. Men jag finns ju på bild så jag VAR med. Undrar om inte det är en Acebia som du trodde va Kaprifol. Är inte säker !!!! så ändra inget. KUl att se dina bilder ...väntar på del 3 ....blir det huset vi bodde i och dess trädgård ;-))) ??

Gärdsmygen sa...

Hittade hit till dej! Trevligt. Såg bildspelet från din trädgård. Vilken fin trädgård du har!!

Monica sa...

Hej. Tack för kommentaren på min damm blogg. Kul om du hittat nåt som du kan ha användning för :) Om du ger mig din mailadress så kan jag skicka uppgifter om hur du kan nå Richard i Sthlm som jag köper algmedlet ifrån. Tog en "runda" i din trädgård via dina bilder. Så vackert med all sten och vattnet i bergs skrevorna...Vackert!!
Tjingeling
Monica

anne - moseplassen sa...

så herlig hagevandring da!
Den benken falt jeg for, også tufastenblokker da... sikle-sikle...