Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

söndag 17 augusti 2008

Hibiskusblomma man inte glömmer

Växtriket har öppnat en ny butik Strömstad. Går ej att bara åka förbi, måste undersökas. Mycket fint hade de men framförallt en fantastiskt storblommig Hibiskus som jag bara måste köpa.

Har aldrig skådat en blomma av denna storleken förut. Nu återstår att se om den verkligen är vinterhärdig som den enligt medföljande lapp skall vara.

2 kommentarer:

wanima sa...

Den är inte vinterhärdig i kalla sverige, men om man placerar den ljust och svalt, samt ser till att den aldrig torkar ut, så klarar den vintern. jag klippte ner min rejält och har nu på vårkanten plockat fram den och ställt den i ett söderfönster och hela sju nya skott har kommit upp, efter bara två veckor på sin nya plats.

wanima sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.