Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

onsdag 25 juli 2012

Dagliljedag + 1000-Trädgårdar i Marum, SKARA 11+12/8

VARMT VÄLKOMMEN till ÖPPEN TRÄDGÅRD med Dagliljedag, lördagen den 11 Augusti kl: 10-15 och 1000-Trädgårdar, söndagen den 12 Augusti kl: 11-16.

Efter önskemål öppnar vi i år vår trädgård även en helg i Augusti, för att inte bara vi i familjen, utan även alla andra som vill besöka oss, skall få glädje av ALLA Dagliljor som nu blommar. Nästan 300 olika namnsorter står i trädgården och väntar på besökare.

http://1.bp.blogspot.com/_MKYUmUp7w2c/TBBY-ZulOoI/AAAAAAAAAQ0/qsQsN9t4G5I/S220/tusen_logo.jpg

Riksförbundet Svensk Trädgård och Gunnel Carlsons Trädgårdsriket bjuder in till trädgårdsfrossa i 1000 trädgårdar och parker över hela Sverige.
En PDF-fil med telefonnummer där du kan leta efter utflyktsmål i ditt område:
http://www.tradgard.org/tusen/tradgardar_adress.pdf

Lite bilder från vår trädgård så ni ser att vi har lite annat än Dagliljor att erbjuda ALLA som vill komma och hälsa på en stund denna helgen. Bilderna blir större om du klickar på dem. Välkommen på minivandring i trädgården.
Som vanligt skyltar vi från E20, 8 km sydväst om SKARA.
Skulle du trots detta inte hitta fram, slå en signal på 073 - 774 8000 så skall vi försöka lotsa dig på rätt väg.
.
HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN
.
Karin & Stellan Olsson, Marum //
.

3 kommentarer:

Nillas Trädgård sa...

Jag (och sambon) var två av många besökare som var hos er i söndags den 22 juli och jag vill säga STORT TACK för möjligheten och komma och titta. Ni har en fantastisk trädgård!!!
MVH
Nilla

Susie på Stjärnarve sa...

Hejsan! Jag hoppas våra vänner Ingvar & Margareta hälsade från oss när dom besökte er. Dom var OTROLIGT imponerade av er trädgård (vilket jag visste dom skulle bli)och ringde omedelbart dom kommit hem till Gotland och tackade för tipset!!
KRAM
Susie

Merja sa...

Vackra bilder från eran fina trädgård! Önskar att jag bodde närmare.
Hoppas många hittar till er!