Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

torsdag 14 juni 2012

Försommaren övergår nu försiktigt i SOMMAR

En lång och kall vår/försommar har det varit i år men nu verkar det äntligen bli lite bättre värme framöver. Bloggen har dessutom strulat för mig. Många mail har ni varit söta att skriva till mig, med förfrågningar om varför jag inte uppdaterar med  blommor ifrån trädgården. Förklaringen är att jag helt enkelt inte lyckats få in nya inlägg. Nu hoppas jag att det skall gå bättre när sonen hjälpt mig att öppna i Mozilla Firefox istället.

Dagliljorna har äntligen börjat blomma igen. Här är bild och datum på de första för året. Många fler väntar under kommande dagar/månader.


Hemerocallis middendorffii först ut att blomma 20120603 kortet nedan är från 11/6 Varför vi har kompostgallret runt? Jo, Rådjur älskar Dagliljor lika mycket som jag men jag vill vinna kampen, alla medel är tillåtna för att skydda mina älsklingar. Kanske inte så vackert men det fungerar.


 Hemerocallis 'Black Minor' blev den andra att blomma 20120605


Hemerocallis 'Gold Dust' tredje att blomman 20120606


Hoppas nu alla problem är lösta, så jag kan lägga in fler bilder framöver. Kameran använder jag flitigt,  mycket har jag att visa, vill det bara fastna här i Bloggen så skall ni också få se dem.


Hoppas ni alla där ute, har det bra och får en toppensommar med "lagom" väder


Karin // 


3 kommentarer:

LINDA sa...

Så härligt det ser ut! Önskar att jag bodde lite närmare så att jag kunde få se din fina trädgård :)

Solsken
//Linda

Renate sa...

Kul att din blogg funkar nu.Så fina dagliljor du har.Idag tog solen en paus här,men det tar sig väl.
Har en trevlig helg

Veronica sa...

Bra att du kan göra inlägg igen:)). Dagliljor är så fina, jag är "nyförälskad" och har beställt och planterat ett tio-tal men förväntar mig ingen överdådig blomning i år! Men om ett par förhoppningsvis!

Ha en härlig helg!