Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fredag 2 juli 2010

Rosens Dag - Blomstersmurfen

ROSENS DAG skall det vara idag men jag har inte mer än några få och ingen som blommar. Strunt samma, folket från Norrtälje Trädgårdsförening är ändå på väg hit för vandring runt i trädgården.

Hoppas de får tillräckligt med rosor hos Melldala Trädgård, som har ett stort sortement med vackra rosor, framförallt gammaldags.

http://www.melldala.se/

I mitt närområde finns ytterligare en superbra plantskola, Öbergs i Varnhem. Stort sortement till MYCKET bra priser. Kan varmt rekomendera denna plantskola för sortement, uppbyggnad och framförallt den kunniga och supergoa personalen.

http://www.obergs.se/

Hoppas ni alla får en härlig dag, själv måste jag försöka få bort lite mer ogräs ur rabatterna, det är ju inte kul att titta på.

Karin //

3 kommentarer:

Christina sa...

Har ju sett bilder från din trädgård, så besökarna blir säkert nöjda. Jag har inte många rosor, men ett par börjar slå ut nu.
Ha det gott!
Christina

Ing-Marie sa...

Ha de så bra i rabatterna....tror de duger snart. Nått litet ogräs gör nog inget. Tycker smurftjejen liknar dig. Saknar din kroppsfärg bara för glad som hon är du ju jämt

Britt sa...

Har ju besökt din trädgår och den är ju helt fantastisk//Britt