Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

måndag 5 oktober 2009

Danmark 2009 del 3

Så har turen kommit till Benta och Knud Thomsen i Solbjerg, trots att de skulle med färgan kl 11 fick vi komma och besöka deras vackra trädgård.

Regnet det bara öser ner på denna resan, inte lätt att ta några kort men några MÅSTE jag ju bara ha från denna vackra trädgård.

Återigen blev Ing-Marie nöjd när hon fick beundra en Fuksia

Många små kuddväxter inklämda mellan stenar planterade i rent grus

Lavendelhäck planterad som kantväxt på den utvidjade rabatten på husets gavel. Tyvärr tilltog regnet så det var helt omöjligt att fotografera vidare, mer foton får bli nästa gång vi har möjlighet att besöka dessa goa Danskar.
.
Några fler bilder finns som vanligt i mitt Picasa album:
.
Karin //

1 kommentar:

Alen Trädgård sa...

Ser ut att vara en vacker trädgård. Så synd att det regnade men man kan ju inte få allt;-))