Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tisdag 13 maj 2008

Nu börjar rabatten bli färdig

Efter 7 svåra år har vi nu äntligen fått tag på stockar, så vi kunde färdigställa rabatten nere vid kräftodlingen.

Från Norr till söder ser det ut så här:Och från söder mot norr blev det så här:NU kommer den stora frågan, VAD skall vi plantera här då tro???

Kommer tid kommer råd, sa alltid min mormor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj,oj vilken häftig rabatt!!
Jag hade nog gjort en perennrabatt med inte alltför höga perenner för att man skall kunna se formen på landet.Kanske blandat med några inte allt för höga prydnadsträd med snygga stammar!!Eller varför inte några hummlestörar med guldhummle!!
Hoppas att det blir trevligt på lördag när STA ifrån Älvsborg kommer!!Hade tänkt följa med men jobbar nu till helgen så det gick inte:-((Men jag hoppas att jag kan få komma någon annan dag när det passar er.
MVH Marie-Louise

Anonym sa...

Hej Karin - vilka härliga bilder, tack för länken! Själv ska jag börja från "scratch", dvs en helt tom yta som ska fyllas och göras till en prunkande paradis med damm, småskalig grönskasodling, äppelträd, spaljéer, tre olika "rum" (ett japanskt, ett engelsk och ett vilt oh galet). Kommer gärna på besök när jag flyttat ner! Föreslår PIONER (min stora passion) som stomme i din nya rabatt. De är snygga även efter blomningen, och ger en fin bakgrund till alla möjliga färgglada växter.

Varma hälsningar från ett regnigt Stockholm
Leena L

Karin 3 sa...

Hej Marie-Louise:
Du är hjärtligt välkommen. Bara slå en signal eller maila så trixar vi till en lämplig dag.

Hej Leena L:
Dig bearbetar jag ju redan så du vet att du också är hjärtligt välkommen på riktigt.

Det är ju så underbart att träffa trädgårdsintreserade under några timmar. Alltid finns det något att dryfta.

Ha det gott både, nu ser det ut att bli några grader varmare igen.
// Karin