Vårt Paradis på jorden i höstskrud

Vårt Paradis på jorden i höstskrud
Välkommen att titta in, när du har vägen förbi Skara. Förvarna så vi finns hemma tel: 073 - 774 80 00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mailadress: Byt ut & mot @

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karinstellanolsson&hotmail.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fredag 5 oktober 2007

HÖST så underbart!!!


Nu börjar äntligen den underbara färggranna årstiden som jag älskar!!!
Härligt när Lönnarna byter till höstskrud.

5 kommentarer:

Eden sa...

Kan inte annat än att hålla med. Jag älskar nog hösten mer än sommaren. Färgerna på trädens blad är så pass obeskrivligt vackra att jag inte skulle kunna leva i ett land som inte har samma slags höst som vår. Det är också nu som alla tankar på den kommande våren och sommaren börjar komma. Gillar verkligen din blogg och jag har faktiskt köpt en daglilja tidigare i somras och visar den sitt rätt jag kommer du nog få en trogen kund =)

Karin SKARA sa...

eden: Jag har hitills bara hittat en enda bland mina Dagliljor som inte var vad det skulle.
Om jag räknar bort de jag fått eller köpt av obekanta, vilket inte är många.
Hittar man ett bra ställe håller man sig ju gärna där så länge det finns mer att hämta.
Vilken av mina skyddslingar föll dig i smaken?
Karin

Eden sa...

Jag fick en lista av dig för länge sedan men jag kunde inte öppna den. Vore väldigt glad om du kunde skicka den igen. Jag vill ha så mörka dagliljor som det bara går. Jag hoppas verkligen att den jag köpte från odla.nu kan ge mig lite mer blodad tand för jag vill verkligen ha dessa vackra blommor i min trädgård. Jag brukar vara väldigt tålmodig när det gäller saker och ting men ibland ger jag upp efter första försöket.

Linda Lunda sa...

American Revulotion Eden... den är bara så häftig!
Linda

Karin SKARA sa...

eden:
Om du mailar mig, så kan jag försöka skicka min lista till dig.
Annars får vi hitta en annan lösning om den inte går att öppna på din dator.

Dagliljor är bland det lättaste att ha i trädgården.
Får de en grund plantering, MYCKET gödning när de vaknat på våren och en extra omgång till midsommar, sedan den ljusaste och soligaste platsen man har, så är det inget mer att göra för att få dom att trivas.
Dagliljor gillar mycket vatten men klarar förvånandsvärt tort läge också.
DET går inte (nästan) att misslyckas med dem.
Karin3